Bedankt voor uw inschrijving!

Binnen enkele minuten ontvangt u de link in uw email.

Veel succes met het verlichten van uw huis.


Komt u er niet uit, of hebt u hulp nodig? U kunt mij mailen op elrikvanmeerveld@liondesign.nl


Ontdek model Alpha, Omega & Zeta

"De lucht in vuur en vlam!” Klik op de lamp en ontdek hoe uit deze intense ervaring een serie houten hanglampen is ontstaan.

Levertijd max 3 werkdagen

Vragen over onze designlampen of verlichting in het algemeen? Bel of app Elrik op: 0641774529


Raak niet vermoeid, ga voor verlichting die rust geeft aan de ogen.

Vreemd genoeg is er een designtrend gaande waarbij lichtbronnen onbeschermd en ongefilterd rond schijnen.  Natuurlijk is dat de retrotrend waarbij we terug kijken naar design uit het verleden. In de begintijd van het verlichtingstijdperk hingen lichtbronnen vaak vrij in de lucht. Alsof je een kaars aanstak. Nu met de huidige trend is dat terug gekomen. Houten hanglampen waar je vrij in de lichtbron kunt kijken. Wat veel mensen niet weten is dat dat op de lange duur de ogen vermoeid. Comfortabel voor de ogen is indirect licht en gefilterd licht. 

Bij de Alpha en Omega serie is dat probleem grotendeels opgelost door de grote horizontale lamellen toe te voegen.  Op deze manier is een hele gezellige en sfeervolle hanglamp ontstaan die inkijk sterk verminderd. Op deze manier kunt u langer van de avond genieten en blijven uw ogen heerlijk ontspannen.

Hout van goede kwaliteit uit Noord Europa

Voor de Alpha en Omega serie is Noord Europees berken hout gebruikt. Dit is sterk en duurzaam hout dat lang mee gaat. Het hout is perfect glad geschuurd en om splinterende randen te voorkomen zijn de onderdelen met een lasersnijmachine  zeer precies uit houten platen gesneden.

Sfeervolle lampen van Lion Design

Hiermee krijgt je huis en werkplek een unieke 'touch'

Waar staat Lion Design voor?

Ik ben Elrik van Meerveld, de ontwerper en ondernemer van Lion Design. We werken met een klein team. Ik ben zelf de ontwerper en ondernemer. Wat kunt u van ons verwachten? We maken uitsluitend handgemaakte lampen die bijdragen aan een gezonde leefomgeving en een gezellig verlicht huis. Onze lampen worden altijd direct uit onze werkplaats geleverd.  U krijgt verantwoorde en duurzame producten ontworpen met passie. Als u vragen hebt kunt u direct contact met ons opnemen. 

Installatie model Zeta

Deze kenmerken maken Lion Design uniek

Passie

Wij zijn gepassioneerd voor het ontwerpen en produceren van bijzondere producten. Omdat de producten ons aan het hart gaan doen we ons uiterste best om kwalitatief uitstekende producten te leveren.


Standaard bij Lion Design:

- 100% Tevredenheidsgarantie.

Verzendkosten en retourkosten gratis.

- Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen

1

Direct uit de werkplaats


Als u bij ons een lamp besteld dan wordt hij direct vanuit de werkplaats klaargemaakt voor verzending en naar u toe gestuurd.

2

Ambacht en handwerk


De producten worden ambachtelijk en op kleine schaal geproduceerd zodat uniek ook echt uniek blijft. 

3

Contact met de makers


Behalve dat u weet wie het ontwerp gemaakt heeft kunt u bij vragen ook direct contact met ons opnemen via telefoon of email.

4

Verantwoorde & duurzame producten


Bij ons vindt u alleen verantwoorde producten waar mensen met plezier aan hebben gewerkt.

100% Tevredenheidsgarantie

Dit is onze garantie: Wordt uw huis niet gezelliger of sfeervoller? Bent u niet tevreden met de lamp? Dan kunt u de lamp helemaal gratis retourneren. Wij betalen u binnen een week uw geld en retourkosten terug.