Lion Design houten lampen


Bedankt voor uw inschrijving
Model Zeta is dé oplossing voor een ongezellig verlicht huis.

Maak uw huis gezellig met ambachtelijke houten hanglampen die geïnspireerd zijn op de ondergaande zon voor extra sfeer


"Het is lastig om je huis gezellig te verlichten. Hoe vind je nu precies die lamp die sfeervol verlicht en ook mooi is als hij uit staat?"

elrik van meerveld

Ondernemer en ontwerper

Hoe mijn eigen frustratie de aanleiding gaf tot een zoektocht...


Bij de aankoop van mijn eerste huis heb ik ervaren dat het niet simpel is om de juiste gezellige lampen te vinden. We kwamen uit een klein appartement en hadden net ons eerste huis gekocht. Nu ontdekte ik hoe lastig het is om een goede gezellige lamp te vinden. We zijn zeker 20 winkels af gegaan en nog konden we niet de juiste lamp vinden. Na een tijdje zoeken vonden we twee mooie koperen hanglampen voor de keukentafel en een aantal muurlampen om het plafond te verlichten in de woonkamer. Na wat moeite was alles geïnstalleerd maar die moeite had ik me beter kunnen besparen... Het was verre van gezellig.

Als ontwerper laat ik mij natuurlijk niet uit het veld slaan. De uitdaging was duidelijk. Mijn zoektocht naar de perfecte gezellige sfeerlamp was begonnen. Wat zocht ik dan precies? Ik zocht een lamp die sierlijk en sfeervol is overdag, en vooral ook gewoon bijzonder een mooi als hij aanstaat! 


Nog steeds ontbrak de gezellige sfeerlamp die echt indruk maakt. Ik had de spreekwoordelijke kers op de taart nog niet gevonden. Dat duurde echter niet lang. 


De oplossing

Ik stond op een goede dag buiten naar de ondergaande zon stond te kijken. Ik werd geraakt door de zonsondergang. De lucht stond in vuur en vlam! Wat een fantastisch schouwspel en wat een kleur. Op dat moment voelde ik me een met de natuur, het was alsof de tijd stilstond. Tegelijk kwam bij mij de vraag op of dit mogelijkerwijs in een lamp te vatten zou zijn om mijn huis te voorzien van die lamp die het gezellig maakt…. Met deze inspirerende ervaring, gecombineerd met alle kennis die ik ondertussen had opgedaan, ben ik aan de slag gegaan.

Dus vol goede moed ging ik aan de slag met schetsen en modellen. Ontelbare late avonden lang ben ik bezig geweest op zoek naar de juiste verhoudingen om inkijk in het lamparmatuur te verminderen, opzoek naar een mooi symmetrisch ontwerp dat eer doet aan die ervaring die ik had met de ondergaande zon.


Na het ontwerpen van de 'perfecte' gezellig lamp was mijn zoektocht klaar, de kers op de taart was gevonden,  ik was tevreden. Mijn huis was eindelijk gezellig verlicht. Niet lang daarna werd duidelijk dat ik niet de enige was die op zoek was naar dit soort lampen.


Een van mijn klanten vergeleek model Zeta van Lion Design met model Atta van Secto van zijn buren:

 • Kwaliteit +++
 • Gezellige warme houten lamp
 • Het licht schijnt niet in de ogen als je aan tafel zit
 • 240 Euro (zonder aanbieding)
 • Doorsnede 40 cm
 • Kwaliteit +++
 • Houten lamp
 • Het licht schijnt in de ogen als je aan tafel zit
 • 699 Euro
 • Doorsnede 34 cm

"Help! Mijn restaurant is ongezellig verlicht."
Mijn eerste klant was zo enthousiast van model Zeta dat hij direct zijn hele restaurant vol liet hangen


Een vriend van me gaf mij een seintje dat restaurant 'de Ark van Delft' op zoek was naar nieuwe verlichting. Ik kwam daar aan met model Zeta onder de arm. Ik was verbluft. Ik hoefde de lampen maar aan een uit te doen en ze waren overtuigd! Er werd direct bijna 2 dozijn lampen besteld. De ondernemers zijn nog steeds zeer tevreden met hun aankoop.

Tegenwoordig willen mensen een verantwoorde oplossing:
We kunnen niet langer doorgaan met mens en natuur onder drukt te zetten.

Duurzaam en verantwoord hout

Wij dragen graag bij aan een betere wereld daarom hebben we geïnvesteerd in het gebruik van duurzaam hout uit Noord Europa. Het gebruikte hout komt uit duurzaam beheerde bossen en is dus een natuurvriendelijke en hernieuwbare grondstof. 

Mij is meermaals gevraagd waarom ik de productie niet in China laat doen. Een verleidelijke gedachte…. het bespaart mij een hoop kosten. In het verleden heb ik diverse fabrieken in China bezocht. In één van die fabrieken maakten ze batterijen. Dat was wel even schrikken zeg. Het was net of er 500 robots op een rij zaten… 500 vrouwen die niet instaat waren om hun talenten te ontwikkelen... 


Om dát te voorkomen, en om het unieke karakter te behouden, ben ik zelf met een werkplaats in Delft aan de slag gegaan. Ik heb de mensen leren kennen, ik weet dat het personeel vrijheid en ruimte heeft om eigen creativiteit te ontwikkelen binnen het bedrijf. Op deze manier zijn goede werkomstandigheden voor mijn productie gegarandeerd, en weet u dat uw lamp bijdraagt aan een betere wereld.

Wat maakt model Zeta zo bijzonder?

 • Duurzaam beheerd hout dus beter voor de wereld
 • Mooi en bijzonder overdag, warm en sfeervol in de avond
 • Keuze uit 3 maten. Altijd een maat die boven uw tafel past
 • Licht geeft ontspanning aan de ogen
 • Gemonteerd geleverd
 • Inclusief sfeer LED- lichtbron voor gegarandeerd gezellig resultaat
 • In 3 werkdagen bij u thuis
 • U bespaart energie en geld door LED techniek
 • Nederlands Design en Nederlandse kwaliteit! Dus jarenlang genieten
 • Gepatenteerd ontwerp. Zo blijft het design uniek
 • Product is geschikt voor dimmer

Bijzondere mensen


Bij Lion Design werken bijzondere mensen. Arie Spaans schuurt houten hanglampen als geen ander! Hij is ex verslaafd en ex gedetineerd, hij is blij dat hij nu een nieuw en stabiel leven kan opbouwen in een vertrouwde omgeving. Met een lamp van Lion Design helpt u Arie aan het werk te blijven en zich te ontwikkelen. We hopen natuurlijk  meer van deze mensen op weg te kunnen helpen.

Voor wie is model Zeta bedoeld?

Niet

 • Als u het fijn vindt dat uw huis vol staat met standaard spulletjes
 • Als u houdt van een koud en koel verlicht huis
 • Als u het prima vindt dat uw lampen uit verre fabrieken komen waar mensen totaal geen uitzicht hebben op persoonlijke ontwikkeling.

Wel

 • Als u graag met familie en vrienden wilt genieten van een gezellige avond met sfeervolle verlichting
 • Als u het fijn vindt dat uw producten bijdragen aan de opbouw en vrijheid van mensen
 • Als u het leuk vindt om een bijzonder product in huis te halen waarmee u uw eigen unieke karakter onderstreept.

Model Zeta

 • 1
  Sfeervol en gezellig: om gezelligheidsgarantie te kunnen bieden leveren we dit model inclusief lichtbron.
 • 2
  ontspanning: minder vermoeiing van de ogen door zacht licht.

 • 3
  Eerlijk: Geen misbruik van mens of natuur door zorg voor medewerkers, duurzaam hout en weinig internationaal transport. 
 • 4
  Uniek: U haalt uniek design in huis door gepatenteerd ontwerp in beperkte oplage. 

Waarde en kwaliteit van model Zeta

Het ontwerp voor model Zeta is gepatenteerd waardoor het niet nagemaakt mag worden in de Benelux, ter waarde van 40,-. Het ontwerp is vastgelegd bij het Benelux Bureau voor Intellectueel Eigendom. Op deze manier weet u zeker dat onze lampen bij u uniek blijven en niet nagemaakt worden door een groothandel.


Kwaliteitsberkenhout uit duurzaam beheerde bossen uit Noord Europa ter waarde van 80,- Hiermee draagt u direct bij aan een betere wereld. Door gebruik van ons speciaal geselecteerde hout vindt er geen kaalslag en verwoestijning plaats en verdwijnen er geen diersoorten. Hierdoor kunnen wij en onze kinderen beter van deze wereld blijven genieten.

 

Gekalibreerd hout ter waarde van 20,- Euro. Door gebruik te maken van zorgvuldig gekalibreerde houten platen met een precisie van 0,1 millimeter, zorgen wij ervoor dat alle onderdelen perfect in elkaar passen. Dit zorgt voor een stevige houten lamp.


Lasergesneden onderdelen uit de zeer precieze trotec machine, ter waarde van 80,- Euro. De trotec lasersnijmachine kan met een precisie van 10 micrometer de houten onderdelen uitlaseren. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect resultaat zonder storende afwijkingen. 


Zeer glad geschuurd berkenhout met korrels van 10 micron, ter waarde van 40,- Euro. Dit zorgt ervoor dat alle lampen splintervrij zijn, nauwelijks vies worden en gemakkelijk schoon te maken zijn.


Led filament lichtbron voor een gegarandeerd gezellig resultaat dat de ogen niet verblind maar juist rust geeft. Dit ter waarde van 20,- Euro. Bovendien hoeft u niet nog opzoek naar een lichtbron met bijkomende kosten en moeite.


Wat is nu de waarde van ons product?


Gepatenteerd ontwerp twv 40,- Euro

5 platen duurzaam hout uit Noord Europa twv 80,- Euro

Gekalibreerd hout met een nauwkeurigheid van 0,1 millimeter. twv 20,- Euro

Zeer nauwkeurig lasersnijwerk op 0,01 millimeter. twv 80,- Euro

Fijne gladde platen hout zonder splinters geschuurd op 10 micron. twv 40,- Euro.

LED filament lichtbron twv 20,- Euro


Samen is dit 280,- Euro. Gelukkig voor u zijn wij nu op een punt aangekomen dat wij niet meer de volle prijs vragen.


Waarom niet 280,- Euro maar 180,- Euro?


De investeringskosten zijn terugverdient maar de voorraad is nog niet geheel verkocht. Daarom bieden we zolang de voorraad strekt lampen met korting zodat meer mensen kunnen genieten van een gezellig huis. Daarom vragen we niet meer de oorspronkelijke prijs van 280,- euro maar betaald u maar 180,- euro.


Maar let op: Alleen zolang deze voorraad strekt. Hierna wordt een nieuwe voorraad aangelegd.


 

Technische specificaties van model Zeta:

- Diameter 40 cm

- Hoogte van kap 36 cm

- Lengte snoer 80 cm

- LED Lichtbron 4 watt diameter 12,5 cm

- Metalen plafondkap diameter 10 cm

Wat zeggen mensen over deze oplossing?

“De lamp is prachtig, sfeervol maar ook functioneel”

“ De lamp is prachtig, sfeervol maar ook functioneel. Ik heb er een dimmer op en kan hem dus zachtjes als sfeerverlichting aan zetten wanneer ik niet aan tafel zit en harder als we aan tafel zitten voor eten, hapjes en drankjes of een gezelschapsspel. Ik ben er erg blij mee!"

Bea Valkenier (13-04-2017)
- Coach

“Hele mooie lamp"

“Hele mooie lamp, bijzonder ontwerp. Ik ben enthousiast en blij dat deze hangt"

Anoniem (17-06-2018)

“Eindelijk de lamp die we zochten”

“ We hebben weken lang gezocht naar een sfeerlamp om onze woonkamer gezellig te maken. We hadden de hoop al bijna opgegeven zoveel winkels hadden we bezocht. Toen kwamen we model Zeta van Lion Design tegen... We hebben hem opgehangen en hij maakt onze kamer inderdaad gezelliger en sfeervoller. Nu, een jaar later zijn we er nog steeds erg blij mee!"

Zefanja Floris (29-12-2018)
- Eigenaar Helvetico

Via de onderstaande button kun je direct je bestelling plaatsen. De huidige voorraad is beperkt dus wees er snel bij.

Huidige voorraad: 9

Via de onderstaande button kunt u de bestelling plaatsen. Dit zorgt ervoor dat uw huis binnen kort gezellig verlicht is met een verantwoorde houten hanglamp.

Houten hanglamp van Lion Design voor gezelligheid

100% tevredenheidsgarantie

Secure 
Payment

Hoe lang duurt de garantie?

U krijgt bij ons 1 jaar garantie op productie fouten. Merkt u na 9 maanden dat er iets los zit of niet in orde is? Dan krijgt u van ons gratis een vervangend product.

Hoe weet ik of model Zeta echt gezellig en sfeervol is in mijn huis?

Veel mensen vinden het lastig om te zien of model Zeta thuis net zo mooi is als op het plaatje. Wat betreft model Zeta is er nooit meer dan 2% retour gekomen. Dat betekend dat 99 van de 100 mensen tevreden waren met hun aankoop! Natuurlijk kan dat voor u anders zijn. Geen punt. U kunt bij ons een retour zegel aanvragen om het product retour te sturen mocht het niet bevallen.  

Als de maat van de lamp niet goed past boven mijn tafel?

model Zeta heeft een kleiner broertje; model Omega. Deze heeft in plaats van een diameter van 40 cm een diameter van 30 cm. Ook prima geschikt met twee stuks boven een eettafel.

Ik wil graag véél meer licht op mijn tafel

Als de lamp sfeervol moet zijn maar ook genoeg licht op tafel moet brengen om een boek bij te lezen dan is de Philips master ledspot 30s de beste keuze voor model Zeta. Wij kunnen deze toe sturen. U kunt dan kiezen welke lichtbron u terug stuurt.

Kan ik de lamp in hoogte verstellen?

Alle lampen van Lion Design zijn in hoogte te verstellen bij de montage. Als de lamp toch niet op de goede hoogte hangt kunt u gemakkelijk het schroefje opendraaien waar het snoer doorheen gaat om het snoer te verkorten of te verlengen.

Dit is het aanbod:

Gepatenteerd ontwerp 

twv 40,- Euro


5 platen duurzaam hout uit Noord Europa

twv 80,- Euro


Gekalibreerd hout met een nauwkeurigheid van 0,1 millimeter.

twv 20,- Euro


Zeer nauwkeurig lasersnijwerk op 0,01 millimeter.

twv 80,- Euro


Fijne gladde platen hout zonder splinters geschuurd op 10 micron.

twv 40,- Euro


dimbare LED filament lichtbron van het merk Calex

twv 20,- Euro


Dat alles heeft samen een waarde van 280,- Euro.

​​

Omdat we het belangrijk vinden om meer mensen van prettig licht te voorzien verlagen we de marges, en kosten de lampen nog maar 180,- Euro100% tevredenheidsgarantie

Secure 
Payment

“Unieke ontwerpen & mooi design”

“ Een man met verstand van zaken die mensen graag het juiste product wil laten kiezen. Unieke ontwerpen en mooi design. Ook voor lichtadvies is dit onze man."

Erik Renken (08-12-2018)
- IT medewerker

100% Tevredenheidsgarantie

Natuurlijk is het doel van model Zeta duidelijk: het sfeervol en gezellig verlichten van uw huis. Zowel u als uw familieleden hebben er profijt van.


 • Geen 'dertien in een dozijn' hanglamp die afbreuk doet aan uw interieur.
 • Geen vermoeide ogen.
 • Geen misbruik van mens of natuur.

De garantie die wij willen geven voor model Zeta is een sfeervol, gezellig en praktisch verlicht huis. En dat is ook echt een Garantie!


Ik wil dat u zeker weet dat uw huidige situatie met uw inrichting verbeterd. Daarom wil ik u deze zekerheid geven!


Wordt uw huis niet gezelliger of sfeervoller?
Of
Krijgt u vermoeide ogen van de verlichting?
Of
Bent u niet tevreden met hoe de lamp er uit ziet?


Dan kunt u de lamp helemaal gratis retourneren. Ik betaal u uw investering terug, wij betalen de portokosten van het terugsturen van de lamp. Het is mijn verlangen en mijn eer om er voor te zorgen dat uw huis straks gezellig en sfeervol verlicht is. Daar zal ik alles aan doen.
P.S.: Door nu te kiezen voor een lokaal geproduceerd model Zeta in plaats van een model uit het verre oosten voorkomt u een hoop vervuiling en verarming van mensen.  Bovendien bent u er zeker van dat iedereen die bij Lion Design betrokken is ook de ruimte krijgt zich te ontwikkelen. Op de koop toe krijgt u er een kwaliteitslichtbron bij die zeker 10 jaar mee gaat.

Ja, ik wil graag nu gebruik maken van de voordelen!


Copyright - Lion Design