'Bijzondere houten lampen in de Scandinavische stijl. Dit was de uitkomst van een jaar lang onderzoek naar het stomen en buigen van hout om tot de perfecte lamp te komen.'

Elrik van Meerveld / Eigenaar Lion Design 


De Metamorfose serie

Metamorfose; het wonderlijke fenomeen wat in de natuur wordt waargenomen bij een rups die transformeert tot een prachtige vlinder. Hoe heeft dit met deze prachtige designs te maken? Klik op de lamp en beleef een metamorfose.

Levertijd max 5 werkdagen

Vragen over onze designlampen of verlichting in het algemeen? Bel of app Elrik op: 0641774529


Ontspannen, rustgevend, sfeervol design

Met de Metamorfose serie is er voor iedere plek in huis een passende oplossing. Tegen de trend in van de los hangende lichtbronnen hebben we er bij Lion Design juist voor gekozen om een design hanglamp te ontwikkelen waarbij de ogen maximaal kunnen ontspannen. De satijnen buisfilter geeft en heerlijk zacht en ontspannen licht. Model Meta en Mora hebben een brede opening aan de onderzijde waardoor de lamp ook functioneel verlicht. Hierdoor zijn model Meta en Mora uitstekend geschikt voor boven de eettafel of werktafel. Model Meta Wall geeft een bijzonder en aangenaam lichteffect op de muur en model Fosa is een pure sfeerlamp. Bijzonder aan dit ontwerp is dat iedere lamp uit precies één vierkante plaat hout is geproduceerd. Op deze manier springen wij duurzaam om met de materialen die we hebben. De gebruikte beits voor de gekleurde modellen is 100% biologisch. 

Gestoomd en gebogen hout

Om de bijzondere vormen van de Metamorfose serie te kunnen maken hebben we het hout gestoomd en gebogen. Door het speciale droogproces is het hout gefixeerd in gebogen toestand. Om het mooi af te werken is de lamp voorzien van een houten rooster aan de onderzijde en twee mooie verzilverde knopen om de platen bij elkaar te houden.


Sfeervolle lampen van Lion Design

Hiermee krijgt je huis en werkplek een unieke 'touch'

Waar staat Lion Design voor?

Ik ben Elrik van Meerveld, de ontwerper en ondernemer van Lion Design. We werken met een klein team. Ik ben zelf de ontwerper en ondernemer. Wat kunt u van ons verwachten? We maken uitsluitend handgemaakte lampen die bijdragen aan een gezonde leefomgeving en een gezellig verlicht huis. Onze lampen worden altijd direct uit onze werkplaats geleverd.  U krijgt verantwoorde en duurzame producten ontworpen met passie. Als u vragen hebt kunt u direct contact met mij opnemen. 

ontstaan metamorfose serie foto

Deze kenmerken maken Lion Design uniek

Passie

Wij zijn gepassioneerd voor het ontwerpen en produceren van bijzondere producten. Omdat de producten ons aan het hart gaan doen we ons uiterste best om kwalitatief uitstekende producten te leveren.


Standaard bij Lion Design:

- 100% Tevredenheidsgarantie.

Verzendkosten en retourkosten gratis.

- Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen

1

Direct uit de werkplaats


Als u bij ons een lamp besteld dan wordt hij direct vanuit de werkplaats klaargemaakt voor verzending en naar u toe gestuurd.

2

Ambacht en handwerk


De producten worden ambachtelijk en op kleine schaal geproduceerd zodat uniek ook echt uniek blijft. 

3

Contact met de makers


Behalve dat u weet wie het ontwerp gemaakt heeft kunt u bij vragen ook direct contact met ons opnemen via telefoon of email.

4

Verantwoorde & duurzame producten


Bij ons vindt u alleen verantwoorde producten waar mensen met plezier aan hebben gewerkt.

100% Tevredenheidsgarantie

Dit is onze garantie: Wordt uw huis niet gezelliger of sfeervoller? Bent u niet tevreden met de lamp? Dan kunt u de lamp helemaal gratis retourneren. Wij betalen u binnen een week uw geld en retourkosten terug.