“Bij Lion Design krijg je unieke houten hanglampen direct uit onze werkplaats in Delft”

Elrik van Meerveld / Eigenaar Lion Design 


Retour voorwaarden en Garantie


Retourneren


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten en retourkosten terug. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@liondesign.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangen van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Garantie


U hebt één jaar garantie op fabricagefouten. Als u aanspraak wilt maken op garantie neem dan contact op met info@liondesign.nl.


Identiteit ondernemer

Lion Design

2623 LN Delft

Info@liondesign.nl

06-41774529

KVK NUMMER: 66457009

BTW NUMMER: NL178801653B03100% Tevredenheids-garantie

Wordt uw huis niet gezelliger of sfeervoller? Bent u niet tevreden met de lamp? Dan kunt u de lamp helemaal gratis retourneren. Wij betalen u binnen een week uw geld en retourkosten terug.  ;-)